About

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Franky Kneefel

Franky is al ruim 19 jaar  Hairstylist  & Make-up Artist in Amsterdam.

Na de Amsterdamse Mode Academie Vogue te hebben gevolgd, ging  zijn passie steeds meer uit naar de visagie en hair styling. Na 5 jaar gewerkt te hebben als manager en creative adviser  van de vintage shop “Laura Dols” gooide hij het roer om en begon aan de opleiding visagie en hair styling bij Dik Peeters.

Zijn eerste opdracht was al tijdens de opleiding waar hij mee mocht lopen met zijn lerares visagie, er moesten gastvrouwen en lakeien opgemaakt worden inde stijl van de renaissance. Dit was voor de Elegance.

Daarna werkte hij voor verschillende modellenbureaus , deed veel covers van de Veronica gids en raakte zo in televisie wereld bekend. Zijn hart ligt bij fashion zodat een opleiding aan de House Of Orange het vervolg was.

Verder gaf Franky les bij Dik Peeters, het  ROC en heeft zich ingezet voor kansarme jonge moeders in Zuidoost, gaf daar  les in visagie  voor de getinte huid (BD Cosmetics)

Met recht is hij allround te noemen want  niet alleen is hij goed in Fashion, maar ook in het commerciële vlak, glamour en TV is Franky een gedreven make-up artist en hairstylist .

Contact Franky Hair & Make-up Artist te Amsterdam.

Voor informatie of boekingen bel: 06-24666202    / 020-6239252

Of stuur een email naar: frankykneefel@gmail.com

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message